Academy

It’s our business to future proof your business

Voor u als ondernemer is het soms moeilijk om alle technologische veranderingen en daarmee het gedrag van klanten bij te houden. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat u als winkelier kunt blijven doen waar u goed in bent: mensen blij maken met uw producten en diensten. Nu en in de toekomst, ook in de veranderende wereld.


Daarom starten wij met de Academy. Hierin verzamelen wij enerzijds informatie die u nodig heeft om onze oplossingen zoals CCV SalesPoint zo optimaal mogelijk te gebruiken. Anderzijds bieden we u kennis over trends en ontwikkelingen in de markt en geven u informatie, tips en advies over het ondernemen in dit tijdperk van veranderingen.

FAQ

FAQ over CCV SalesPoint.

Snel antwoord op alle veelgestelde vragen.

Klantervaringen

Wonder for Kids
Wonder for Kids
“CCV SalesPoint is erg prettig en makkelijk in gebruik. Het biedt meer gemak. Ik heb meer tijd voor gesprek met de klant, omdat het aanslaan makkelijker gaat, we hebben meer controle. Het is duidelijker wat we doen en wat de cijfers zijn. De installatie was top, de communicatie van CCV is goed. Alles is snel geregeld, goed opgepikt, er lopen korte lijntjes, daar hou ik van. Ik ben heel enthousiast over CCV SalesPoint. Ik zou het zeker aanbevelen aan andere mensen.”.

Nieuws en kennis

Haal meer omzet met nichewebshops

Snel aan de slag met uw nieuwe CCV SalesPoint

CCV SalesPoint Nieuwsbrief oktober 2017 met Releasenote 1.0.63

CCV SalesPoint Nieuwsbrief november 2017 met Releasenote 1.0.65

Videos

How to's