Assortiment

Eenvoudig toevoegen of wijzigen van producten

De producten die u in uw winkel verkoopt, kunt u eenvoudig invoeren in de MyCCV omgeving. Dat kan handmatig of door met één klik uw complete productlijst (in Excel) te uploaden. De producten die u invoert, kunt u groeperen in categorieën waardoor u ze makkelijk kunt vinden in uw kassa. U bent vrij in de categorieën die u aanmaakt. Dat kan van zeer eenvoudig (bijvoorbeeld hoog en laag BTW) tot meer geavanceerd waarbij u ook de barcodelezer gebruikt of specifieke kenmerken van een product toevoegt zoals bijvoorbeeld de maat of de kleur van een T-shirt.

Per product kunt u de verkoopprijs aangeven. Dit kan een vaste prijs zijn, maar ook een variabele prijs. Als u bijvoorbeeld bloemen verkoopt, kan de prijs per dag anders zijn. Een variabele prijs zorgt ervoor dat u wel de productverkopen registreert, maar de prijs handmatig invoert.


Per product kunt u daarnaast de BTW categorie selecteren en eventueel de valuta waarin u het product verkoopt. Ook voegt u eenvoudig een productomschrijving toe.


Wilt u advies over het inrichten van uw CCV SalesPoint dan helpen we u graag. Met CCV SalesPoint heeft u sowieso recht op een uur gratis hulp, bijvoorbeeld voor het inrichten van uw systeem.


Uw voordelen:

Inzicht in uw productverkoop

BTW automatisch geregistreerd

Gratis 1 uur optimalisatieservice