Betalingen

Registreren van zowel contante betalingen als pinbetalingen

Met de CCV SalesPoint app kunt u zowel uw contante betalingen als uw pinbetalingen registreren. Alles wordt keurig bijgehouden. Ook het geven van korting of het innemen van retouren is geen probleem. Alle handelingen zijn eenvoudig te leren en moeiteloos uit te voeren.


De betaalautomaat is sowieso altijd geschikt voor contactloos betalen. Met de keuze voor een CCV betaalautomaat hoeft u niet meer naar uw bank voor de afhandeling van de Pin betalingen. CCV zorgt ervoor dat u direct betalingen kunt ontvangen en stort deze op uw zakelijke rekening. De prijs per betaling met een debetkaart (bankpas) is 5,5 cent. En wilt u ook creditcards accepteren, dan regelen we dat voor u.

Als u al een betaalautomaat van CCV heeft dan kunt u deze blijven gebruiken. Ook als u de betaalautomaat heeft van een andere aanbieder kunt u deze behouden. Deze is dan echter niet verbonden met uw CCV SalesPoint kassa, waardoor een extra handeling nodig is. U voert in dit geval het kassatotaal in op de (kassiers-unit van de) betaalautomaat en rekent af zoals u dat gewend bent. Bij een contante betaling voert u (desgewenst) het ontvangen bedrag in. Uw wisselgeld wordt aangegeven en de bon wordt geprint.


Of u nu wel of niet uw betaalautomaat koppelt, met CCV SalesPoint heeft u een totaal rapportage aan het einde van de dag voor zowel uw contante als uw pinbetalingen. Optellen en handmatig noteren behoort tot het verleden.


Uw voordelen:

Bijzonder goede betaalautomaat

Geschikt voor contactloos betalen

Eén totaal overzicht van contante betalingen en pintransacties

Eén BTW rapportage

Gratis vervang en reparatieservice door een CCV monteur op locatie