Winkelverkopen

Modern kassasysteem via een handige app

Bent u van plan om een winkel te openen of heeft u al een winkel? Dan maakt u met een CCV SalesPoint pakket een goede keuze. Vanaf 39 euro per maand kiest u de spullen die u nodig heeft. En wilt u het uzelf nog makkelijker maken? Voor 99 euro per maand heeft u met het All-in-One pakket alles in één keer geregeld, zónder hoge investeringskosten en mét alle zaken zoals de kassa app, een iPad met standaard, een printer, een kwalitatieve betaalautomaat, de transactieverwerking (50 transacties gratis per maand) en gratis service door onze monteurs op locatie als dat nodig is.

Heeft u al een winkel? Dan weet u hoe belangrijk maar ook tijdrovend uw financiële administratie is. CCV heeft dat voor u opgelost met CCV SalesPoint. CCV Salespoint is een app en dat merkt u direct in het gebruiksgemak. De app is uw kassasysteem waar u de bedragen invoert die uw klanten moeten afrekenen. Dit werkt zeer eenvoudig:


Stap 1.

U selecteert enkele artikelen of voert de bedragen in.

Stap 2.

U kiest voor pinnen en het bedrag verschijnt direct op de betaalautomaat aan de zijde van uw klant.

Stap 3.

U print de bon voor uw klant of u stuurt deze direct naar zijn mailadres.

De eerste stap kunt u nog makkelijker maken door vooraf uw hoofdproducten en de prijzen in te voeren en/of gebruik te maken van een barcode scanner. Het voordeel hiervan is dat u handige overzichten krijgt met de verkopen per artikel.


Voordelen:

Alles in één oplossing

Verkoop uw producten of diensten op de manier die u prettig vindt.

Voer de prijs handmatig in, selecteer een artikel op het scherm of gebruik een scanner.