Online verkopen

Gratis webshop software van CCV

Met CCV SalesPoint heeft u niet alleen een kassa app voor in uw winkel. U krijgt ook gratis de beschikking over de webshop softwarevan CCV. Hiermee maakt u gemakkelijk uw eigen website of webshop. U kunt uw producten dan ook direct online verkopen. Doordat CCV SalesPoint gekoppeld is met de webshop en website software van CCV heeft u in een handomdraai uw producten ook online staan. Zowel uw producten in de winkel als uw webshop beheert u vanuit één user account. Dat is wel zo gemakkelijk. En daar blijft het niet bij, want in 2017 kunt u ook de klant- en financiële administratie van zowel uw winkel als webshop beheren vanaf één plek.


StartNu

Het starten van een webshop is een spannende en soms ook tijdrovende klus. Met name wanneer uw kennis nog niet toereikend genoeg is om direct onbezorgd aan de slag te gaan. Om u een helpende hand te bieden bij het starten van een webshop, kunt u bij CCV Shop kiezen voor het StartNu pakket. Onze StartNu service verzorgt de gehele inrichting en setup van uw webshop. Wij richten uw webshop in naar uw eigen wensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het stylen van een bestaand thema en het activeren van koppelingen met externe partners (zoals vergelijkingssites, zoekmachines, verzending, etc.)*. Ook is het mogelijk dat wij uw producten in uw webshop plaatsen. Bij oplevering heeft u een webshop die direct operationeel is. U kunt dus meteen beginnen met de verkoop.


Heeft u al een webshop?

Als u al een website of webshop van een ander webshopplatform heeft zoals Magento of Woocommerce, dan is het nu nog niet mogelijk om deze aan CCV SalesPoint koppelen. Maar waarom probeert u onze webshopsoftware niet geheel vrijblijvend uit? U kunt gratis starten en als u wilt overstappen dan helpen onze overstapservice en premium services u om dat gemakkelijk en tegen lage kosten te doen.


De overstapservice

Met de overstapservice helpen we u:

- bij het verhuizen van uw domeinnaam en het opzetten van uw webwinkel.

- om kosten te besparen. U betaalt geen maandelijkse kosten totdat het contract met uw huidige aanbieder afloopt (tot maximaal een jaar).

- om uw producten gemakkelijk te importeren met onze geavanceerde verhuistool.

En als u wilt maken wij het design voor u. Wilt u meer functionaliteiten ? Ook dat kan. Vanaf € 19,95 per maand beschikt u o.a. over een uitbreiding met online betaalmethoden, kunt u nieuwsbrieven versturen en een koppeling met groothandels maken.

Uw voordelen:

Starten zonder kennis van webshops

Overstappen makkelijk geregeld

Uw productadministratie op één plek

Gratis of tegen lage kosten een website of webshop

Eén contact voor al uw service vragen