Over ons

We staan voor u klaar

Geïnteresseerd in CCV SalesPoint?

Neem dan contact met ons op via salespoint@nl.ccv.eu of vul ons formulier in zodat wij met u contact op kunnen nemen. Wij geven u graag meer uitleg of komen zelfs bij u langs voor een gratis demo.


U kunt ook CCV SalesPoint gratis 30 dagen vrijblijvend uitproberen. Meld u aan, download de SalesPoint app in de app store (u heeft een eigen iPad nodig) en probeer hoeveel gemak de kassa app van CCV u biedt.

Contactgegevens

CCV Nederland
Westervoortsedijk 55
6827 AT ARNHEM

E-mail: salespoint@nl.ccv.eu

tel: 088 228 9933

Klantenservice

We hebben een deskundig supportteam dat altijd voor u klaarstaat om te helpen, mocht u vragen hebben of problemen tegenkomen bij het gebruik van CCV SalesPoint. Neem contact met ons op via Salespoint@nl.ccv.eu of telefonisch via 088 228 9933.

Over CCV

CCV geeft ondernemers nieuwe kansen en mogelijkheden door hun betalingsproces te verrijken. Wij maken de toekomst van het betalen vandaag mogelijk, door altijd en overal betalen te ondersteunen, via alle kanalen, offline en online, met geld of loyaliteitspunten. Niet alleen in Nederland, maar ook in Europa. Zodat u als ondernemer het meeste uit uw onderneming haalt.


Bij CCV bent u naast onze oplossing CCV SalesPoint ook aan het goede adres voor een (mobiele) betaalautomaat. Kijk op www.ccv.nl voor ons uitgebreide assortiment.


Tot slot kunt u met onze webshop software van CCV Shop snel en gemakkelijk uw eigen website of webshop starten. Kijk op www.ccvshop.nl voor meer informatie en de mogelijkheden.